Vukčević na draftu – Partizanov igrač ide u NBA?

Izvor: B92, 21.Apr.2023, 23:21

Vukčević na draftu – Partizanov igrač ide u NBA?

Srpski košarkaš Tristan Vukčević pojaviće se na ovogodišnjem NBA draftu.

Tristan Vukčević je igrač odličnog šuta koji može da pokriva pozicije centra i krilnog centra, a nakon mlađih kategorija Real Madrida došao je u beogradski Partizan.

ESPN je u tekstu o predstojećem NBA draftu rekao da mladi igrač Partizana poseduje talenat i potencijal >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za najjaču ligu sveta.

Kažu da poseduje odličan šut, da je visok i veoma pokretan i da može da se snađe u reketu, ali i na perimetru.

Vukčević je odigrao 12 utakmica Evrolige, u proseku je provodio na parketu po šest minuta, uz učinak od 1,1 poena i 1,2 skoka po utakmici. U ABA ligi je imao daleko značajniju ulogu, koji je iskoristio u boljoj meri, pa je u proseku beležio 8 poena uz 3,2 skoka po utamici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.