Izvor: RTS, 27.Apr.2021, 06:57

Vučević za RTS: Sada je svaka utakmica mnogo bitna

Ostalo je još samo tri nedelje do kraja redovnog dela NBA sezone i svaka utakmica postaje sve bitnija za timove. Čikago Bulsi su ostvarili važnu pobedu u gostima u Majamiju, od 110 prema 102. Kao i obično otkako je postao član tima, najviše koševa za Čikago postigao je Nikola Vučević.
Sjajna igra sa 24 poena, 11 skokova i dve asistencije, kako ocenjuješ utakmicu i koliko je ona sada važna u ovoj završnici?

"Odlična utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za nas i mislim da smo dobro odigrali od samog početka u napadu. Majami je odlična ekipa ali odigrali smo dobro, posebno u završnici što je veoma bitno za nas da napredujemo i rastemo kao mlada ekipa. Sada je svaka utakmica bitna i moramo da ih dobijemo što više možemo.", konstatovao je Vučević.
Sad imate Nikse, pa onda Bakse, šta očekujete od ovih susreta?
"Biće to dve veoma teške utakmice. Niksi su dobili poslednje dve utakmice i igraju odlično. Tako da će sigurno biti teška utakmica a uradićemo sve što možemo da dobijemo i tu utakmicu."
Čikago buksi sada putuju u Njujork gde će igrati protiv ekipe Niksa koji su trenutno na četvrtom mestu na tabeli Istočne konferencije. Potom se vraćaju u Čikago gde u petak igraju protiv ekipe Baksa koji se trenutno nalaze na trećoj poziciji.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.