Vratio se Ajzo Džo (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vratio se "Ajzo Džo" (foto)

Stigla je i zvanična potvrda.

Kao što je i najavljeno, Džo Džonson se vratio u NBA ligu.

Nakon leta provedenog u Big3 ligi, bivši košarkaš Atlante, Bruklina, Jute i Hjustona je dobio novu šansu u najjačoj ligi sveta, Detroit Pistonsi su rešili da mu ponude ugovor.

Popularni "Ajzo Džo" u Pistonse dolazi sa 17-godišnjim iskustvom iz NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige i prosečnim brojkama od 16 poena po meču, uz četiri skoka i 3,9 asistencija, na 1276 odigranih utakmica.

U Big3 je bio proglašen i za najkorisnijeg igrača, a postao je i prvi košarkaš koji se iz pomenute tri na tri lige vratio u NBA.

Pistonsi su imali prostora za još jednog igrača, kako Majkl Bizli na kraju nije ni potpisao ugovor sa klubom, pa su se odlučili da u ligu vrate sedmostrukog Ol-stara.

NOW it’s official: We have signed 7x NBA All-Star and 2019 Big3 MVP Joe Johnson! #DetroitBasketball pic.twitter.com/xNJKWmsS87

— Detroit Pistons (@DetroitPistons) September 19, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.