Vratiću se jači, ne bi bilo pametno otpisati Voriorse

Izvor: B92, 02.Avg.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vratiću se jači, ne bi bilo pametno otpisati Voriorse"

Klej Tompson, trostruki šampion NBA sa Golden Stejtom, rekao je da njihova dinastija nije gotova i da će se on iz povrede vratiti još jači.

"I dalje imamo dvostrukog MVP Stefa Karija, Drejmonda Grina koji je bio najbolji defanzivac, dodali smo i Dianđela Rasela, koji je budući superstar ove lige", rekao je Tompson za "The Jump" i dodao:

"Reći da je kraj dinastije Voriorsa je malo neuko, zato što ću se ja vratiti mnogo bolji. Ne bi bilo pametno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otpisati nas".

Tompson je u velikom finalu pokidao prednji ukršteni ligament kolena i očekuje ga duga pauza.

"Čuo sam razna mišljenja i ne želim da se vratim pre vremena jer mi je cilj da igram do 38/39 ili 40. godine. To mi je plan. Voleo bih da zaigram ove sezone, ali ne znam kada će se to desiti", rekao je on.

Prema informacijama koje mogu da se čuju iz Sjedinjenih Američkih Država, Tompson bi mogao da se vrati na teren posle Ol-star pauze, odnosno u martu 2020. godine.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.