Voriorsi možda bez Durenta u drugom meču

Izvor: B92, 19.Apr.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voriorsi možda bez Durenta u drugom meču

Golden Stejt Voriorsi verovatno će biti oslabljeni u drugom meču prve runde plej-ofa NBA lige sa Portlandom neigranjem Kevina Durenta.

Durent je postigao 32 poena uz deset skokova u pobedi 121:109 u prvom susretu, ali je tokom utakmice povredio list leve noge.

Trener Stiv Ker je potvrdio da Durent imao problema sa povredom, zbog čega nije trenirao u protekla dva dana, ali je za nju saznao tek posle utakmice.

"Nisam siguran da li je osetio bol tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice ili posle. Ovo je potpuno neočekivano, pa moramo biti oprezni. Videćemo kako će da se oseća pred utakmicu", rekao je Ker.

Durent se vratio na parket tri meča pre plej-ofa posle višenedeljnog odsustva zbog povrede kolena leve noge. Osim njega, neizvestan je nastup i Meta Barnsa i Šona Livingstona.

S druge strane, Blejzersi ni na drugom meču ne mogu da računaju na centra Jusufa Nurkića. Videćemo da li će im eventualno odsustvo Durenta ovaj put olakšati put ka potencijalnom "brejku" u Ouklendu.

Sjajno su prarirali najboljem timu lige u prvom susretu, imali su egal pred poslednji period (88:88), ali su Voriorsi predvođeni Drejmondom Grinom sjajnom odbranom pokrenuli seriju 15:2 koja je prelomila meč.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.