Vildosa u PAO, Petrušev u NBA?

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 22:46

Vildosa u PAO, Petrušev u NBA?

Tek što se završila peta utakmica finala ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, "Eurohoops" je objavio informacije vezane za Luku Vildosu i Filipa Petruševa

Već nekoliko nedelja unazad se priča da bi argentinski bek mogao u Panatinaikos, a sada je navodno to već spremno da se ozvaniči.

Takođe, navodno se grčki velikan i višestruki šampion Evrope ozbiljno interesuje za dvojac Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kevina Pantera i Dantea Egzuma.

Takođe, Filip Petrišev bi mogao da se preseli u NBA ligi, pošto je navodno Filadelfija 76-ers zainteresovana za njegove usluge.

Oni imaju prava na njega i žele da mu ponude ugovor, što bi moglo da se desi već od petka.

Zvezdu bi trebalo da napuste i Fakundo Kampaco, Ognjen Dobrić... Svakako će crveno-beli tim biti značajno drugačiji u sledećoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.