Vestbruk grabi ka cilju

Izvor: Mondo, 03.Apr.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk grabi ka cilju

Plejmejker Oklahome 40. "tripl-dablom" ove sezone stigao na korak od NBA rekorda. Njegov tim je izgubio...

Rekord Oskara Robertsona postavljen daleke 1962. godine sada je nadohvat ruke Raselu Vestbruku.

On je u porazu Oklahome od Šarlota na domaćem parketu (101:113) nanizao 40 poena, 13 skokova i 10 asistencija, za 40. "tripl-dabl" učinak ove sezone.

U preostalih šest utakmica potreban mu je još jedan "tripl-dabl" da bi se izjednačio sa Robertsonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a dva da ga prestigne i postane novi rekorder.

Oklahoma sa skorom 43-33 zauzima šesto mesto na tabeli Zapada i ako uspe tu da ostane, u prvom kolu plej-ofa sastaće se najverovatnije sa Hjustonom.

Sedmoplasirani Memfis (42-35) takođe nije u najboljoj formi i porazom od Lejkersa u Los Anđelesu nagovestio je da će teško napraviti korak napred i izbeći San Antonio Spurse na startu doigravanja.

Boston (50-27) je laganom pobedom nad oslabljenim Njujork Niksima (povređeni Rouz i Entoni) osigurao bar još koji dan boravka na čelu tabele Istoka, ispred Klivlenda (48-27), koji dočekuje Indijanu, a u sredu gostuje upravo Seltiksima.

REZULTATI:

Njujork - Boston 94:110

Oklahoma - Šarlot 101:113

Milvoki - Dalas 105:109

LA Lejkers - Memfis 108:103

San Antonio - Juta 109:103

igraju još:

Nju Orleans - Čikago

Toronto - Filadelfija

Bruklin - Atlanta

Majami - Denver

Klivlend - Indijana

Golden Stejt - Vašington

Finiks - Hjuston
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Okršaj za pamćenje: Lebron Džejms - Pol Džordž

Izvor: Mondo, 03.Apr.2017

Noć tripl-dablova, dok Vestbruk grabi ka cilju! Plejmejker Oklahome 40. "tripl-dablom" ove sezone stigao na korak od NBA rekorda. Njegov tim je izgubio.. Dva produžetka u Ohaju...Rekord Oskara Robertsona postavljen daleke 1962. godine sada je nadohvat ruke Raselu Vestbruku...On je u porazu Oklahome...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.