Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 12:32

Vembenjamu dočekali Dankan i Đinobili: Prvi pik sa drafta se obrukao na predstavljanju u San Antoniju

Mladi Francuz je odveden na večeru sa zaposlenima u klubu, kao i sa legendama Timom Dankanom, Dejvidom Robinsonom i Manuom Đinobilijem, ipak, na predstavljanju nije mogao da ubaci loptu kroz obruč

Foto: AP/Tanjug


Ovogodišnji broj jedan na NBA draftu, Viktor Vembanjama, predstavljen je u San Antoniju.
Mladi francuski košarkaš, koji je prošle sezone nastupao za Metropolitan, se upoznao sa osobljem kluba, trenerom, kao i legendama >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koji su sa uspehom nosile dres San Antonija.
Naime, nakon drafta, isašao je na večeru sa Timom Dankanom, Manuom Đinobilijem i Dejvidom Robinsonom.
NBA karijera supertalentovanog centra upravo počinje, a mnogi stručnjaci mu predviđaju blistavu budućnost.
Sam košarkaš nije krio oduševljenje zbog dolaska u klub.
Zaista uživam u trenutku. Svi rade savršen posao oko mene. Svi daju sve od sebe. Imam svoju porodicu i ljude oko sebe koji me vole. Gde god sam bio, imao sam toplu dobrodošlicu. Zaista sam srećan što sam na ovaj poziciji – rekao je novi centar San Antonija.
Ipak, tokom predstavljanja, dogodila se komična situacija. Vembanjama posle silnih pokušaja nije uspeo da ubaci loptu kroz obruč. Čini se da su trema i tolika pažnja koju je dobio, bili razlog za njegovu nesigurnost.
Victor Wembanyama was hitting everything. pic.twitter.com/onOEreQHjY https://t.co/anLXQ6hx4w— V̷a̷t̷o̷r̷ (@Vator_H_Town) June 24, 2023
Podsetimo, Viktor Vembanjama ove sezone sa svojim klubom Metropolitan nije uspeo da osvoji titulu u Francuskoj. Monako je bio bolji i u finalnoj seriji trijumfovao sa ubedljivih 3:0. Ipak, supertalentovani centar je pobrao sva individualna priznanja u ligaškom delu takmičenja.
Vembanjama je MVP, najbolji mladi igrač lige, najbolji defanzivac, najbolji bloker i najbolji strelac.
Spurs legends welcome Victor Wembanyama https://t.co/uRneKRX7A4— Eurohoops (@Eurohoopsnet) June 25, 2023
(Telegraf.rs)

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.