Veliko pojačanje stiže u Brešu pred duel sa Zvezdom? (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko pojačanje stiže u Brešu pred duel sa Zvezdom? (video)

Na više mesta potvrđeno je da će bek sa NBA iskustvom pojačati Brešu pred poslednje dve utakmice grupne faze Evrokupa.

Breša još uvek ima šanse za plasman u Top 16 fazu Evrokupa, a pauzu u takmičenju iskoristiće da se dodatno pojača pred odlučujuće mečeve.

Specijalizovani portal "Sportando" prenosi da se Amerikanac sa NBA iskustvom nalazi blizu dogovora sa italijanskim klubom.

Radi se o beku Džeredu Kaningemu (27, 195 cm) >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je prethodnu sezonu proveo u minhenskom Bajernu, a u radnoj biografiji ima 84 nastupa u NBA ligi.

Braneći boje aktuelnog šampiona Nemačke Kaningem je u proseku postizao 12,1 poen u Bundesligi i 12,4 poena u Evrokupu.

Ukoliko dogovor sa Brešom bude postignut do kraja nedelje, nema sumnje da će Džered Kaningem biti spreman za gostovanje Crvenoj zvezdi mt:s zakazano za 12. decembar.

Breša je savladala Zvezdu u prvoj utakmici rezultatom 69:61, pa će u slučaju bilo kakve pobede u Beogradu preskočiti crveno-bele i preuzeti treće mesto na tabeli Grupe A.


Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Breša se pojačala pred gostovanje u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018

Košarkaški klub Breša pojačao je roster pred gostovanje Crvenoj zvezdi mt:s u Beogradu...Informacija koja se pojavila u utorak uveče pokazala se tačnom. Košarkaški klub Breša angažovao je pojačanje pred nastavak sezone...Novi član Breše danas je postao Džered Kaningem (27, 193 cm), Amerikanac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.