Velika čast za Zvezdu: Poziv na NBA Ol-star meč

Izvor: B92, 09.Dec.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika čast za Zvezdu: Poziv na NBA Ol-star meč

Predstavnici Crvene zvezde prisustvovaće predstojećoj Ol star utakmici NBA lige u Nju Orelansu.

Kako je saopšteno sa Malog Kalemegdana, direktor kluba Davor Ristović prisustvovaće 66. Ol star vikendu, koji će se održati od 17. do 19. februara.

"KK Crvena zvezda dobio je zvaničan poziv u sklopu sve intenzivnije saradnje koju naš klub ima sa NBA ligom, Evroligom i njenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partnerima. Inicijalni kontakti uspostavljeni su u Londonu tokom proleća i sastanka Evrolige kada je predstavnik Zvezde bio gost kancelarije NBA lige za Evropu. Posle toga je usledio poziv direktoru kluba koji putuje u Nju Orleans sa ciljem da se upozna sa načinom rada u ovoj velikoj organizaciji", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.