Vejd: Smejem se kao da sam ja ubacio 50 poena

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejd: Smejem se kao da sam ja ubacio 50 poena

Dvejn Vejd, igrač Majami Hit, kao i mnogi drugi košarkaši širom NBA lige očekivano su pozitivno odreagovali na partiju Derika Rouza i 50 postignutih poena.

Rouz, koji je u karijeri prošao kroz "pakao", u noći između srede i četvrtka postigao je 50 poena u pobedi Minesote nad Jutom Džez. Plejmejker Vulvsa ostvario je rekord karijere i prvi put još od 2012. godine postigao je više od 35 poena.

Prošao je put od najmlađeg MVP u istoriji NBA do >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrača za kojeg su svi tvrdili da je istrošen i da nema više šta da traži. Na početku ove sezone igra dobru košarku, a sinoć je odigrao vanvremensku partiju.

- Svaki košarkaški navijač na svetu bi trebalo da se oseća dobro zbog Rouza. Večeras je bio primer kako nikada ne treba da odustajete od sebe i kada drugi veruju u vas. Neverovatne stvari se dešavaju. Smejem se (imam osmeh) kao da sam ja postigao 50 poena. Čestitke dobrom momku - napisao je Vejd na Tviteru.

Vejd i Rouz bili su veliki suparnici dok je Derik na početku karijere igrao za Čikago, a Dvejn za Majami. Prošle sezone bili su i saigrači na kratko u Klivlend Kavalirsima.

Every Basketball fan in the world should feel good for DRose. Tonite was an example of never giving up on yourself and when others believe in you. Amazing things can happen. I’m smiling like i scored 50! Congrts to a good dude! — DWade (@DwyaneWade) 1 November 2018

D!! Incredible. He’s overcome so much. I couldn’t be happier to see him ballin. @drose— Scottie Pippen (@ScottiePippen) 1 November 2018

"When you talk about perseverance, that's the true definition of it."

LeBron shows love to Derrick Rose after his incredible night #GameTime pic.twitter.com/zwkEVrao84— NBA TV (@NBATV) 1 November 2018

THISMAN ISCOLD @Timberwolves @drose pic.twitter.com/hqSFsggv8f— Karl-Anthony Towns (@KarlTowns) 1 November 2018

I’m so proud of you bro! No one knows you’re struggle what you went through day in an day out! You are truly inspiration to everyone! Super proud to have had you as a teammate! Keep going… https://t.co/l84jVzQHjr— JR Smith (@TheRealJRSmith) 1 November 2018
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.