Veber: Ukrao sam sve od Ajversona (video)

Izvor: MVP.rs, 02.Dec.2015, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veber: Ukrao sam sve od Ajversona (video)

Bivši NBA košarkaš imao je savet sa saigrače Kobija Brajanta.

Kobi Brajant je pre par dana najavio povlačenje iz profosionalnog igranja košarke, te da će mu ova sezona biti poslednja. Legendarni bek koji je čitavu svoju karijeru proveo u dresu Los Anđeles Lejkersa u aprilu puni 38 godina, a njegove partije ove sezone samo su bleda senka onoga što smo navikli da viđamo kada je popularna Crna Mamba u pitanju.

Od kako je najavio povlačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << sve ekipe kod kojih će Brajant i Lejkersi gostovati po poslednji put u ovoj sezoni pripremaju ceremonije za legendarnog košarkaša, a mnogi bivši igrači se prisećaju kako je njima bilo kada su ispraćali neke od legendarnih sportista. Tako je Kris Veber ispričao svoju priču o Alenu Ajversonu, sa kojim je u Filadelfiji proveo dve sezone.

Veber je saznao da će Seventisiksresi trejdovati legendu ekipe u Denver, pa je brže bolje odlučio da "ukrade" sve što je mogao od Ajvresona.

(foto: Getty Images)
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.