VIŠE NEĆE BITI SAM: Srbin stiže kod Bogdana u Atlantu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 14:04

VIŠE NEĆE BITI SAM: Srbin stiže kod Bogdana u Atlantu

Trener ga želi.

Srpski trener Igor Kokoškov mogao bi da pojača stručni štab Atlante. Kako prenose američki mediji, prvi trener Hoksa Kvin Snajder planira da promeni svoje saradnike, a jedan od onih koji treba da dođe je Srbin.

Pored Kokoškova, među kandidatima su Brajan Bejli, Aleks Jensen, i Antonio Leng, rekli su izvori iz NBA lige za HoopsHipe.

Kokoškov je proveo tri sezone u Juti kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od Snajderovih pomoćnih trenera, pre nego što je jednu sezonu bio glavni trener u Finiksu.

Potom je po jednu sezonu bio asistent u Sakramentu, Dalasu i Bruklinu.

Bivši strateg Fenerbahčea mogao bi tako da obnovi saradnju sa Snajderom, a imao bi i priliku da radi i sa srpskim košarkašem Bogdanom Boganovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.