VIŠA SILA: Bez najboljeg na startu polufinala plej-ofa?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 14:46

VIŠA SILA: Bez najboljeg na startu polufinala plej-ofa?

U pitanju je povreda.

Košarkaš Filadelfije Džoel Embid mogao bi zbog povrede da propusti prve mečeve polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Filadelfija je u prvom kolu plej-ofa Istoka eliminisala Bruklin sa 4:0 u seriji, a Embid je zbog povrede ligamenata desnog kolena propustio četvrti meč. Košarkaš Filadelfije će do kraja nedelje obaviti dodatne preglede posle kojih će biti poznato koliko će Embid morati da pauzira.

On će po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povratku na teren morati da nosi štitnik na kolenu. Filadelfija će u polufinalu plej-ofa Istoka igrati sa boljim iz duela između Bostona i Atlante.

Boston vodi 3:2 u seriji, a naredni meč biće odigran za dva dana u Atlanti.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.