Izvor: Radio 021, 15.Feb.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: SAD pobedile Svet na početku Ol-star vikenda

Ekipa Sjedinjenih Američkih Država pobedila je Tim sveta 151:131 u meču Zvezda u usponu, na početku Ol-star vikenda u Čikagu.

Ekipu sastavljenu od američkih košarkaša koji igraju prvu ili drugi sezonu u NBA do pobede je predvodilo osam igrača sa dvocifrenim košgeterskim učinkom.

Košarkaš Šarlota Majls Bridžis izabran je za najkorisnijeg igrača utakmice, a susret je završio sa 20 poena i sa po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pet skokova i asistencija. Pratio ga je Erik Paskal koji je sa 23 poena bio najefikasniji.

Kolin Sekston je dodao 21, Tre Jang 18, Kendrik Nan dva manje, a prvi pik sa prošlogodišnjeg drafta Zajon Vilijamson stao je na 14.

Tim sveta predvodili su Kanađani Er Džej Beret sa 27 poena i Brendon Klark sa pet poena manje. Slovenački košarkaš Luka Dončić ubacio je 16 poena.



U noći između subote i nedelje na programu je takmičenja u veštinama (šutiranje trojki, zakucavanja...), a Ol-star utakmica igra se u noći između nedelje i ponedeljka.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci izjednačili na Ol-Staru, Luka Dončić dao koš "sa Triglava"!

Izvor: Sportske.net, 15.Feb.2020

Od kada se meč igra u ovom formatu, oba tima imaju po tri pobede. Zabava u prvom planu jasno u "Junajted centru" u Čikagu, prve večeri Ol-Stara...Prve večeri Ol-Stara videli smo utakmicu mladih igrača, od pre šest godina igraju SAD protiv ostatka sveta...Ubedljiv trijumf "domaćina" u Čikagu,...

Nastavak na Sportske.net...

RTS na Ol-staru: Mediji, zvezde i čekanje na Nikolu Jokića

Izvor: RTS, 15.Feb.2020

Nekoliko igrača posle utakmice na Ol-staru obrate se medijima u pres sobi za intervjue, gde ih čeka i po nekoliko desetina novinara. Jedan broj je u takozvanoj miks-zoni, gde novinari imaju priliku da sa njima pričaju malo direktnije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.