Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2017, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Američka zvezda nije mogla ništa Srbina, pa ga je "prljavo" udario

Srpski superstar Nikola Jokič stavio je u "mali džep" zvezdu NBA lige, Deandre Džordana u ubedljivoj pobedi Denvera nad Los Anđeles Klipersima.

Mladi Srbin je radio šta je hteo sa zlatnim iz Rija, a kada nije uspeo da ga pobedi na sportski način, Džordan je krenuo sa prljavim potezima. Posle slobodnih bacanja, Jokić se dobro ogradio, nije dao šansu centru Klipersa da dođe do lopte, a onda ga je Džordan udario po ruci i zasluženo dobio tehničku grešku.

Pogledajte!

Yeah, Nikola Jokic definitely got under DeAndre Jordan's skin tonight. #Nuggets pic.twitter.com/ye2RP76TQt
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

BEZOBRAZLUK: Džordan nije mogao košarkaški, pa je hteo ‘batinaški’ da se nadmeće sa Jokićem (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Jan.2017

Ovaj potez centra Klipersa je samo dokaz da je Jokić sve primetniji i među igračima u najjačoj ligi na svetu.. Ne moraš ništa pogrešno da radiš da bi nekome ‘išao na živce’, potrebno je samo da budeš dobar da bi oni koji to ne mogu bili zavidni.. Jedan od njih je i centar američkog nacionalnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.