VIDEO: Ako pitate Cvitkovića, Teo otišao u JNA!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Sep.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ako pitate Cvitkovića, Teo otišao u JNA!

Gde to ide Teo? Ako ste pomislili da Miloš Teodosić odlazi u NBA ligu, u redove Los Anđeles Klipersa, legendarni hrvatski komentator Slavko Cvitković zna nešto što mi ne znamo.

Tokom prenosa polufinale Eurobasketa, Srbija - Rusija, nabrajujući ko sve ne igra za "orlove", Cvitković se dotakao Teodosića rekavši da odlazi u JNA. Izgleda od muke zbog pobede čete Aleksandra Đorđevića, hrvatski kolega se vratio minimum 30 godina u prošlost.

Ovaj gaf postao je hit na društvenim mrežama. Poslušajte šta kaže vremešni komentator HRT!

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvatski komentator poslao Teodosića u JNA

Izvor: RTS, 16.Sep.2017

. Slavko Cvitković, sportski komentator HRT-a sa višedecenijiskim iskustvom i višedecenijskom respektabilnom reputacijom, permutovao je dva, praktično nespojiva pojma – i to baš pričajući o selekciji Srbije. Naime, objašnjavajući klupski status Miloša Teodosića, izjavio je da je srpski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.