VELIKE PROMENE; Bivši selektor Srbije dobio otkaz u NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 09:12

VELIKE PROMENE; Bivši selektor Srbije dobio otkaz u NBA

Rekonstrukcija tima.

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov nije više deo stručnog štaba Bruklin Netsa.

ESPN prenosi da su Netsi uručili otkaz srpskom strategu, kao i trenerima Tijagu Spliteru i Brajanu Kifu.

Novi strateg Netsa Džek Von odlučio je da promeni saradnike u stručnom štabu, a očekuju se promene i u igračkom kadru za narednu sezonu.

U poslednje vreme se spekulisalo da bi Kokoškov mogao ponovo da preuzme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nacionalni tim Slovenije sa kojim je bio prvak Evrope 2017. godine.

Kokoškov je bio prvi evropski trener koji je samostalno vodio neki NBA tim, ali je sa Finiksom u sezoni 2018/2019 ostvario učinak 19-63, pa je dobio otkaz.

Radio je i kao asistent u nekoiliko NBA timova. Kao trener u stručnom štabu Detroita osvojio je i šampionski prsten 2004. godine.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.