VELIČINA: Bobi skoro uopšte ne igra, ali je blizu da dobije prestižnu NBA nagradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 08:45

VELIČINA: Bobi skoro uopšte ne igra, ali je blizu da dobije prestižnu NBA nagradu!

Našao se među šest kandidata.

Centar Hjustona Boban Marjanović ne dobija značajnu minutažu u timu Rokitsa, ali ima šansu da dobije prestižnu nagradu “Najveći sportista” koju dodeljuje NBA liga.

U pitanju je nagrada za pojedinca koji je "primer sportiste sa etičkim ponašanjem, fer-plejom i intengritetom na terenu".

Srpski centar je kandidat Jugozapadne diovizije, a pored njega u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su i Bem Adebajo iz Majamija, Majk Konli iz Minesote, Harison Barns iz Sakramenta, Džejlen Branson iz Njujorka i Darijus Garland iz Klivlenda.

Mediji u SAD su naveli da je Marjanović vrlo važan fakor u Hjustonu kao mentor mlađim igračima uz pozitivan duh važan u izgradnji timske hemije.

The finalists for the 2022-23 NBA Sportsmanship Award.

The annual honor recognizes the player who best represents the ideals of sportsmanship on the court. Current NBA players will select the winner from these six finalists (one finalist from each NBA division). pic.twitter.com/RNVloxlvA4

— NBA Communications (@NBAPR) April 3, 2023

Marjanović ove sezone igtra prosečno 5,2 minuta po meču uz prosečan učinak od tri poena i 1,8 skokova po utakmici.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boban Marjanović kandidat za nagradu za fer-plej u NBA ligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2023

Košarkaš Hjustona Boban Marjanović kandidat je za trofej Džo Dumars, koji se svake sezone dodeljuje u američkoj NBA ligi za fer-plej i sportsko ponašanje, saopšteno je na zvaničnom sajtu najkvalitetnije lige sveta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.