VAŽNE VESTI I ZBOG POČETKA SEZONE: NBA pijaca počinje 21. novembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 22:44

VAŽNE VESTI I ZBOG POČETKA SEZONE: NBA pijaca počinje 21. novembra

Draft će biti održan tri dana ranije.

NBA liga, najjače košarkaško takmičenje na svetu, pretrpela je prilične gubitke zbog pandemije korona virusa koja je privremeno bila i zaustavila odigravanje utakmica.

Zbog toga je promenjen i kompletan kalendar, pa bi prema najsvežijim informacijama ''free agency'' trebalo da počne 21. novembra, pošto je letnja pijaca pomerena na jesen. Zbog toga se mnogi timovi već spremaju za taj datum jer se već zna da će draft >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti održan u Konektikatu 18. novembra.

Po trenutnim planovima, ako se draft i pijaca održe u predviđenom vremenskom roku, to bi značilo da će naredna sezona početi 22. decembra, a ne posle nove godine kako se prvobitno predviđalo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.