Urnebesno - Bojan objasnio Amerima kako se izgovara Bogdan! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno - Bojan objasnio Amerima kako se izgovara Bogdan! (video)

Pred drugi ovosezonski duel Pejsersa i Kingsa Bojan Bogdanović je objasnio Amerikancima koja je razlika u izgovoru njegovog i imena srpskog reprezentativca Bogdanovića.

Drugi put u razmaku od sedam dana Indijana i Sakramento odmerili su snage u NBA ligi i ponovo je pobedu slavio domaćin.

Pre sedam dana Kingsi su na svom terenu dobili sa "pola" koša razlike (111:110), dok je tokom prethodne noći Indijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slavila rezultatom 107:97.

Meč je bio specifičan zbog toga što su se na terenu našli prezimenjaci. Bivši igrači Fenerbahčea ponovo su uveli Amerikance u veliki problem zbog toga što osim prezimena imaju i jako slična imena, barem iz perspektive ljudi sa govornog područja SAD.

FOX sports je pred meč pustio prilog u kojem je košarkaš Indijane Bojan Bogdanović pokušao da objasni Amerikancma u čemu je razlika i kako bi trebalo da izgovaraju ime Bogdana Bogdanovića.

"Ja sam Bojan, a on je Bogdan. Znam da je pomalo zbunjujuće ali je i dalje različito za nas", rekao je Bojan.

Novinar je potom objasnio kako navijači Sakramenta izgovaraju ime Bogdana Bogdanovića i nasmejao njegovog prezimenjaka.

"Ne, to nije način na koji mi izgovaramo njegovo ime. Kažemo Bogdan, ne Bougden", uz osmeh je završio hrvatski reprezentativac.

Ako je Amerikancima lakše, Bojana i Bogdana mogu da razlikuju i po mnogim drugim stvarima. Primera radi, Bogdan ima osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama, Mundobasketu i EuroBasketu, baš kao i titulu u Evroligi, pa tako može da se koristi fraza "trofejniji Bogdanović".

Bojan on....Bogdan 😂#Pacers #SacramentoProud pic.twitter.com/5qmvOvRIGD

NBA (@NBA) December 9, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milvoki dobio derbi, nezadrživi Holidej

Izvor: RTS, 10.Dec.2018, 09:07

Protekle noći u NBA ligi su odigrane četiri utakmice u kojima nije bilo većih iznenađenja. Košarkaši Milvokija dobili su Toronto sa 104:99 u derbiju Istočne konferencije, Nju Orleans je nadigrao Detroit sa 116:108 na gostovanju, San Antonio je bio bolji od Jute sa 110:97, a Šarlot je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.