Bogdanović se ispromašivao – Atlanta zamalo prokockala +35

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 22:13

Bogdanović se ispromašivao – Atlanta zamalo prokockala +35

Košarkaši Atlante pobedili su San Antonio 109:99 na svom parektu u meču NBA lige, koji je odigran u evropskom terminu.

Hoksi su trenutno na učinku od 16-23, dok su Sparsi poslednji na tabeli Zapadne konferencije sa samo sedam pobeda i 32 porazom.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije imao svoje veče, ubacio je samo pet poena (2/10 šut iz igre, 1/6 za tri) uz dva skoka i jednu asistenciju.

Odličnu rolu imao je Trej Jang sa dabl-dabl >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << učinkom od 33 poena () i 13 asistencija, uz sedam uhvaćenih lopti.

Zvezda Hoksa na ovom meču ušla je u istoriju, pošto je postao 10. najmlađi igrač u istoriji NBA koji je dostigao 10.000 poena u karijeri.

Po 11 poena postigli su Kapela i Džonson, dok je Bej dodao 10, koliko je ubacio i Marej.

Kod San Antonija Džeremi Sočan je bio najbolji sa 23 koša i sedam uhvaćenih lopti, dok je Viktor Vembanjama imao učinak od 17 poena i 10 skokova.

Domaći tim krenuo je silovito u meč, brzo su košarkaši Atlante namestili nišanske sprave i kreneuli da rešetaju po četi Grega Popoviča.

Prednjačio je Trej Jang, koji je već u prvom poluvremenu imao 29 poena i samo on bio je dovoljan protiv letargičnog sastava Sparsa koji je do isteka druge četrvtine primio 69 poena.

Hoksi su sa najvećih 35 poena viška ušli u preostale dve četvrtine, ali očigledna je bila i opuštenost zbog velike zalihe, pa su Sparsi stisli gas i počeli da pogađaju.

Polako se topio minus domaćeg sastava, da bi u finišu meča San Antonio prišao na samo minus osam poena, kada je razigao Viktor Vembanjama i sa četiri vezana zakucavanja dao je nadu svom timu da može do preokreta.

Iako je plesao na ivici drame, domaćin ipak nije dozvolio iznenađenje, priveo je meč kraju u svoju korist i upisao 16. trijumf od početka sezone.

Sva dešavanja iz Atlante mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Everton i Notingem Forest pod istragom – moguće novo oduzimanje bodova

Izvor: B92, 15.Jan.2024

Fudbalski klub Everton nalazi se ponovo pod istragom zbog kršenja finansijskog fer-pleja...Uz klub iz Liverpula pod istragom se nalazi i Notingem Forest...Tako bi Everton mogao da dobije novu kaznu, jer je već ove sezone jednom kažnjen i to oduzimanjem deset bodova i to zbog iste situcije...Oba kluba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.