Ludnica u NBA: Tuče i svađe za kraj – Finiks zakazao spektakl u plej-ofu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 17:57

"Ludnica" u NBA: Tuče i svađe za kraj – Finiks zakazao spektakl u plej-ofu

Dobro nam došli u LIVE BLOG u kome ćemo zajedno ispratiti mečeve poslednjeg kola regularnog dela sezone u NBA ligi.

Sve je spremno za odigravanje 82. utakmica, odnosno poslednjih u regularnom delu sezone i sve je podeljeno u dva termina.

Prvih osam parova su sa Istočne konferencije i njih ćemo pratili od 19 časova, dok ćemo od 21 čas i 30 minuta imati priliku da gledamo Zapadne timove.

Atlanta Hoksi su bez Bogdana Bogdanovića izgubili od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Boston Seltiksa u meču koji je obeležio Pejton Pričard prvim tripl-dablom u karijeri.

Od 21 čas i 30 minuta će se mnogo toga rešiti i saznati, jer na Zapadu pozicije (osim prvih četiri) nisu kristalno jasne kao na Istoku.

Nikola Jokić kao ni ostali starteri neće igrati, ali mečeve ćemo svi zajedno pratiti:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lejkersi doveli pojačanje – Lebronovog druga iz Klivlenda

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 11:32

Los Anđeles Lejkersi doveli su dvojicu igrača pred plej-in NBA lige...Uoči poslednje večeri regularnog dela sezone potpisali su ugovore sa Tristanom Tompsonom i Šekom Herisonom...Posebno je interesantan dolazak veterana Tompsona koji je igrao sa Lebronom Džejmsom devet sezona u Klivlend Kavalirsima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.