Lejkersi doveli pojačanje – Lebronovog druga iz Klivlenda

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 11:32

Lejkersi doveli pojačanje – Lebronovog druga iz Klivlenda

Los Anđeles Lejkersi doveli su dvojicu igrača pred plej-in NBA lige.

Uoči poslednje večeri regularnog dela sezone potpisali su ugovore sa Tristanom Tompsonom i Šekom Herisonom.

Posebno je interesantan dolazak veterana Tompsona koji je igrao sa Lebronom Džejmsom devet sezona u Klivlend Kavalirsima i zajedno osvojili titulu 2016.

Ipak, nije igrao takmičarske mečeve u tekućoj sezoni, koja će mu biti 12. u ligi, ukoliko zaigra.

S druge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strane, Herison stiže nakon isteka desetodnevnog ugovora u Portlandu za koji je na pet mečeva prosečno beležio 8,8 poena uz 6 asistencija i 4,4 skokova.

Lejkersi će mu biti sedmi tim u NBA karijeri, tokom koje je najčešće igrao za timove u razvojnoj G ligi.

"Jezeraši" su tim sa najboljim skorom od Ol-star pauze u celoj NBA ligi, što im je nakon očajnog starta sezone (2-10) donelo sedmo mesto na Zapadu.

Tako će sigurno dve prilike da se domognu plej-ofa – ako pobede Minesotu u sredu, ili u slučaju poraza od Vulvsa savladaju pobednika duela između Nju Orleansa i Oklahoma Sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.