UŽAS: Saigrač Nikole Jovića imao saobraćajnu nesreću, nesrećnom čoveku delimično amputirana noga

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:04

UŽAS: Saigrač Nikole Jovića imao saobraćajnu nesreću, nesrećnom čoveku delimično amputirana noga

Majami se oglasio saopštenjem.

Košarkaš Majamija Hejvud Hajsmit, saigrač našeg reprezentativca Nikole Jovića, doživeo je saobraćajnu nesreću posle koje je jedan čovek ostao u kritičnom stanju!

Mediji u SAD navode da se nesreća dogodila kada se Hejsmit vraćao kući iz Kaseja centra gde je Majami dobio Orlando u utorak, te da je udario čoveka koji je pomagao drugom vozaču na putu.

Miami Heat star Haywood Highsmith causes car-crash >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << victim to undergo leg amputation after terrible accident https://t.co/izeLc68BsW

— FirstSportz NBA (@FS_NBA1) February 8, 2024

Čovek kog je Hejsmit udario bio je u kritičnom stanju i doživeo je delimičnu amputaciju noge, dok sam košarkaš nije igrao u četvrtak protiv San Antonija.

- Obavešteni smo da je Hajsmit bio umešan u saobraćajnu nesreću na putu ka kući posle utakmice. Nije na listi za utakmicu protiv San Antonio Sparsa zbog ličnih razloga. Naša srca su uz one koji su povređeni. U ovom trenutku nećemo imati više komentara - stoji u saopštenju Majamija.

Sam Hejsmit nije povređen, a na pomenutom meču protiv Orlanda igrao je samo tri minuta. U proseku u NBA beleži 5,8 poena i 2,8 skokova na 37 mečeva ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.