UDARAC ZA NBA ZVEZDU: Njegova sestra osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 09:25

UDARAC ZA NBA ZVEZDU: Njegova sestra osuđena na doživotnu robiju zbog ubistva

Nema pravo na uslovnu slobodu.

Kavaj Lenard je u sred plej-of serije protiv Finiks Sansa u kojoj Los Anđeles Klipersi gube sa 3:1, a pored toga što su Klipersi pred eliminacijom u prvoj rundi, stiglo je još loših vesti za Kavaj Lenarda.

Njegova sestra Kimeša Vilijams osuđena je na doživotnu kaznu zatvora bez prava na uslovnu slobodu zbog ubistva starije žene u kupatilu kazina u Temekuli u Kaliforniji 2019.

REPORT: Kawhi Leonard’s sister has been sentenced >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to life in prison for killing an elderly woman in 2019.

(via ESPN) pic.twitter.com/WoHPqsBbZg

— Legion Hoops (@LegionHoops) April 22, 2023

Vilijams i Kendis Taunsel optuženi su da sau 31. avgusta pratili 84-godišnju Afafu Asasu u kupatilo kazina ''Pechanga Resort'', polomili joj lobanju i ukrali joj torbicu, a nesrećna žena je umrla nekoliko dana posle napada. Vilijams i Taunsel su proglašeni krivim za prvostepeno ubistvo, pljačku i zlostavljanje starijih u februaru, a Lenardov rođak je pre tri godine potvrdio da je Vilijams njegova sestra.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šok u SAD: Sestra NBA zvezde osuđena na doživotnu kaznu zatvora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Apr.2023

Kimeša Vilijams je sestra jednog od najboljih košarkaša, Kavaja Lenarda Neverovatne vesti stižu ove večeri iz Sjedinjenih Američkih Država. Kimeša Vilijams, sestra jednog od najboljih košarkaša NBA lige, Kavaja Lenarda, osuđena je na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva starice (84) u kupatilu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.