Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 18:11

U kampusu u Orlandu svi negativni na koronavirus

Nema pozitivnih na kovid 19 u kampusu u Orlandu, saopšteno je iz NBA lige, najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu.
Kako se navodi, od poslednjeg objavljivanja rezultata 29. jula testirana su 343 košarkaša i svi su negativni na koronavirus.

Iz NBA podsećaju da će, u slučaju da neki igrač bude imao pozitivan nalaz, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << biti izolovan dok ne bude dobio dozvolu za napuštanje izolacije prema pravilima koja su utvrdili NBA i Asocijacija NBA igrača.
Prekinuta sezona u NBA lige nastavljena je 30. jula, a pravila ponašanja u centru u Orlandu radi zdravstvene zaštite svih učesnika su do detalja uređena.
Timovi su ta pravila dobili u uputstvu na čak 113 strana i očigledno ih se striktno pridržavaju, mada je bilo i nekoliko izuzetaka ali su odmah izdvojeni iz timova i takmičarskog kampa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.