U NBA više nikoga ne zanima odbrana

Izvor: B92, 12.Maj.2021, 19:35

"U NBA više nikoga ne zanima odbrana"

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin govorio je o odbrani u današnjoj NBA ligi.

Drejmond je već bio defanzivni igrač godine, dok su ove glavni kandidati za tu nagradu Ben Simons i Rudi Gober.

Osvrnuo se Drejmond na to kako se u današnjem NBA igra odbrana.

"Borba za nagradu defanzivnog igrača godine uopšte nije bitna i nije kontroverzna, kako mnogi pričaju. Više nikoga na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svetu ne zanima igranje odbrane. Nagrada za defanzivnog igrača ne privlači pažnju kao bitka za MVP nagradu jer odbrana nikoga ne zanima. Kao da odbrana ne donosi pobede i titule", jasan je Drejmond.

Da li je Grin u pravu?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SUPERSTAR GOLDEN STEJTA ISKREN: „Više nikoga na svetu ne zanima igranje odbrane“

Izvor: HotSport.rs, 12.Maj.2021

Zvezda Golden Stejta, Drejmond Grin, dao je svoj komentar na odbranu koja se danas igra u NBA ligi. Grin je ranije već osvajao nagradu za najboljeg defanzivca lige, a ove godine su glavni kandidati Ben Simons i Rudi Gober. Osvrnuo se Drejmond na odbranu u današnjim mečevima. „Borba za nagradu defanzivnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.