U NBA nema koronavirusa

Izvor: B92, 15.Apr.2021, 13:21

U NBA nema koronavirusa

Nijedan novi slučaj koronavirusa nije zabeležen u košarkaškoj NBA liga, pokazuju rezultati poslednjeg testiranja.

Kako je saopšteno, od 488 testiranih igrača do 7. aprila, nije dobijen nijedan pozitivan nalaz.

Prema protokolima NBA lige kada je neko pozitivan svi koji su imali blizak kontakt sa zaraženim moraju da bude smešteni u izolaciju i da prate upustva i smernice lige.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tim neće igrati u Beogradu

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Austrijski teniser Dominik Tim neće igrati na turniru u Beogradu...Tim je odustao zbog povrede kolena i ne želi ništa da rizikuje...Ne želi da igra u glavnom gradu Srbije, kako bi se oporavio za Madrid i Rolan Garos...Na turniru kategorije 250 neće igrati ni Gael Monfis...Turnir u Beogradu igra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.