U IME GRAĐANA SRBIJE... Predsednik Srbije čestitao Jokiću titulu u NBA: Beskrajno Vam hvala! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 07:37

"U IME GRAĐANA SRBIJE..." Predsednik Srbije čestitao Jokiću titulu u NBA: Beskrajno Vam hvala! (FOTO)

Predsednik Srbije čestitao je Nikoli Jokiću istorijsku titulu u NBA ligi.

Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem su prvi put u istoriji šampioni NBA lige. Tim iz Kolorada je u petom meču pobedio Majami rezultatom 94:89 , ukupno 4:1 u seriji, a Jokić je ovaj meč završio sa 28 poena i 16 skokova.

Predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i čestitao najboljem srpskom košarkašu titulu u NBA ligi.

- Čestitam Vam na osvajanju šampionskog prstena u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu. Beskrajno Vam hvala na tome što šte proslavili Srbiju i što ste doneli ogromnu radost našem narodu. Sve to postigli ste zahvaljujući teškom i napornom radu. U ime građana Srbije, želim Vam još mnogo velikih pobeda. - stoji u objavi na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.