Trofej NBA šampiona dolazi u Srbiju

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 17:44

Trofej NBA šampiona dolazi u Srbiju

Šampionski trofej NBA lige uskoro dolazi u Srbiju.

NBA trofej koji dobija šampion zove se po legendarnom komesaru Leriju O'Brajenu i on će posle šest godina stići u Srbiju.

On će biti izložen u tržnom centru "Galerija" u Beogradu gde će ljubitelji košarke imati priliku da se fotografišu sa peharom uz uslov da se registrujuza NBA ID aplikaciju.

Biće to drugi put da će pomenuti pehar nalazi u glavnom gradu Srbije, pošto su prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sportski zanesenjaci mogli da ga vide maja 2017.

Srpski as Nikola Jokić imaće šansu da ove godine osvoji trofej Lerija O'Brajana pošto njegovi Denver Nagetsi igraju finale, a svog protivnika saznaće kad ase završi serija Bostona i Majamija.

Jokić ove godine nije dobio MVP priznanje, ali je titulu MVP finala Zapadne konferencije "Medžik Džonson" osvojio nakon što su Nagetsi "metlom" počistili Los Anđeles Lejkerse.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.