Tripl-dabl Jokića, Denver protiv Finiksa vodi 3:2 u polufinalu Zapadne konferencije

Izvor: Beta, 10.Maj.2023, 07:49

Tripl-dabl Jokića, Denver protiv Finiksa vodi 3:2 u polufinalu Zapadne konferencije

Košarkaši Denvera poveli su sa 3:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, pošto su rano jutros na svom terenu pobedili Finiks sa 118:102.Denver je u završnici prve četvrtine posle zakucavanja Džamala Mareja došao do 15 poena prednosti (35:20), a zatim je usledio preokret gostiju koji krajem druge deonice stižu do vođstva (48:47).To je ujedno bilo jedino vođstvo Finiksa na meču, a Denver je na veliki odmor otišao sa tri poena prednosti - 52:49.Sedam minuta igre u drugom poluvremenu bilo je potrebno Denveru da dođe do plus 20 (77:57), a tu razliku tim iz Kolorada nastavio je da uvećava u nastavku do maksimalnih 24 poena prednosti.Jokić je vodio svoj tim do pobede sa 10. tripl-dablom u plej-ofu. On je zabeležio 29 poena (17 u trećoj četvrtini), 13 skokova i 12 asistencija, uz dve blokade i jednu ukradenu loptu.Jokić se pre meča pozdravio sa vlasnikom Finiksa Metom Išbijem, nakon što ga je u četvrtom meču odgurnuo u borbi za loptu. Srpski igrač je zatim kažnjen sa 25.000 dolara.Brus Braun je dodao 25 poena u trijumfu Denvera, dok su Majkl Porter džunior (osam skokova) i Marej postigli po 19 poena.Devin Buker je za goste upisao 28 poena i šest uhvaćenih lopti, Kevin ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tripl-dabl Jokića, Denver protiv Finiksa vodi 3:2 u polufinalu Zapada

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2023

Košarkaši Denvera poveli su sa 3:2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige, pošto su rano jutros na svom terenu pobedili Finiks sa 118:102.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.