Tripl-dabl Adetokumba u pobedi Baksa, Klipersi bolji od Voriorsa

Izvor: Beta, 25.Okt.2019, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripl-dabl Adetokumba u pobedi Baksa, Klipersi bolji od Voriorsa

Košarkaši Milvokija pobedili su u gostima ekipu Hjustona sa 117:111, a pobede prošle noći u NBA ligi upisali su i Los Andjeles klipersi i Detroit.Bakse je do pobede vodio Janis Adetokumbo koji je u prvoj utakmici u sezoni upisao tripl-dabl - 30 poena, 13 skokova i 11 asistencija. Ersan Iljasova je dodao 13 poena i 11 skokova, dok je Vesli Metjus postigao poen više.U poraženom timu najbolji je bio Rasel Vestbruk koji je u svom zvaničnom debiju za Hjuston postigao 24 poena, uz 16 skokova i sedam asistencija, dok je Džejms Harden ubacio 19 poena uz 14 asistencija i sedam skokova.Košarkaši Los Andjeles klipersa upisali su i drugu pobedu na početku nove sezone, pošto su bili bolji od Golden stejta sa 141:122.Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lu Vilijams sa 22 poena, Kavaj Lenard je ubacio 21, Patik Paterson 20 poena, dok je Ivica Zubac meč završio sa 16 poena i deset skokova.Na drugoj strani najbolji je bio Stef Kari sa 23 poena, dok je Diandjelo Rasel dodao 20. Košarkaši Atlante pobedom su otvorili novu sezonu pošto su na svom parketu slavili protiv Detroita sa 117:100, a najzaslužniji za to bio je Tre Jang koji je ubacio 38 poena.Janga su ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRIPL-DABL ADETOKUMBA U TRIJUMFU BAKSA: Klipersi bolji od Voriorsa, Atlanta slavila nad Detroitom (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Okt.2019

Košarkaši Milvokija pobedili su u gostima ekipu Hjustona sa 117:111, a pobede prošle noći u NBA ligi upisali su i Los Anđeles Klipersi i Atlanta.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.