Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 05:38

Torotno prvi put od 2013. bez plej-ofa

A pre dve sezone bio je prvak NBA lige

Svemu u životu i(li) sportu dođe kraj, pa i uspesima Toronta. Bio je kanadski tim merna jedinica za proboj u završnicu NBA lige, ali je ove sezone omanuo. Posle pobede Indijane na gostovanju Klivlendu (111:102, uz fantastičan dabl-dabl Domantasa Sabonisa, 21 poen, 20 skokova, devet asistencija), Reptorsi su izgubili matematičke šanse da uđu u plej-of.

Prvi put od 2013. neće ih biti u doigravanju. A znali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su da odu vrlo daleko. Izgubili su 2016. u konferencijskom finalu od Klivlenda, Kavalirsi su ih tukli i naredne dve godine, ali u polufinalima Istoka, 2019. usledio je najveći uspeh kluba – šampionski naslov preko favorizovanog Golden Stejta – lane je Seltik bio bolji u polufinalu Istoka u dramatičnoj seriji (4:3).

Ove sezone samo 27 pobeda. Tek jedna iz minulih osam pokušaja. Posledica: pad na 12. mesto tabele Istočne konferencije.

A to je tim koji je od pomenute 2013. imao asove poput Demara Derozana, Kavaja Lenarda, Paskala Sjakama i Freda van Vlita. Oni su bili prolazi. Kajl Lauri je sve vreme bio vezan za Toronto. Mora da je i on razočaran ovakvim epilogom.

Čelnicima ne preostaje ništa drugo nego dao dobro izaberu na draftu, pa da krenu u sklapanje tima koji će se vratiti jači.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.