Toronto pobedio Voriorse 53 razlike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2021, 09:23

Toronto pobedio Voriorse 53 razlike

Noć u NBA ligi obeležio je duel Toronta i Golden Stejta koji je pre nekoliko sezona bio borba za titulu, a sada duel posrnulih giganata. Ništa od derbija nismo videli jer je čitava utakmica bila "jednosmerna ulica", a Reptorsi su u Tampi odneli ubedljivu pobedu sa čak 53 poena razlike.

Toronto je kao domaćin demolirao "ratnike", rezultatom 130:77.



Ekipa Stiva Kera igrala je bez Stefena Karija i Drejmonda Grina, nije ni mogla da se nada uspehu, ali je osramoćena protiv šampiona iz 2019.

Franšiza iz kanadskog grada je na poluvremenu imala 20 poena viška, da bi u trećoj deonici ubacila skoro 50 i najavila katastrofu nekada moćnih "ratnika".

U jednom trenutku, sredinom poslednje četvrtine, razlika je bila veća nego što je Golden Stejt imao postignutih poena – 121:60.

Najbolji je bio Paskal Sijakam sa 36 poena, dok mu je Trent pomogao dodavši 24.

S druge strane, Endru Vigins je bio najefikasniji sa 15 poena, dok je naš Alen Smailagić za 10 minuta na parketu upisao šest poena (2/3 iz igre, 1/1 trojke), uz tri skoka i jedne blokade.

Toronto je 11. na Istoku (19-30) i ima šanse da uđe u grupu ekipa koje će igrati plej-in turnir, baš kao i Golden Stejt, koji je deseti na Zapadu sa 23 pobede i 26 poraza.

Od ostalih utakmica u bogatom noćašnjem programu u najjačoj ligi sveta, Juta je nastavila seriju pobeda, Lejkersi su bez Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa pobedili Sakramento 115:94, Dalas je savladao Nikse 99:86 bez Bobana Marjanovića, dok je Janis Adetokumbo sa 47 poena vodio Milvoki do trijumfa nad Portlandom – 127:109.
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.