Tompson u istoriji NBA

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompson u istoriji NBA

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson ušao je u istoriju NBA lige kao jedini igrač koji je uspeo da za prve tri sezone ubaci 500 šuteva za tri poena.

Bek je 2011. godine stigao u najbolju košarkašku ligu, u ruki sezoni je bio u senci Monte Elisa, da bi po njegovom trejdu postao neizostavni član prve petorke.

Ova sezona mu je za sada najbolja u karijeri, prosečno postiže nešto manje od 18 poena po meču uz sjajan procenat van linije 7,24, 41,2 procenata.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tompson u istoriji NBA

Izvor: B92, 15.Mar.2014

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson ušao je u istoriju NBA lige kao jedini igrač koji je uspeo da za prve tri sezone ubaci 500 šuteva za tri poena...Bek je 2011. godine stigao u najbolju košarkašku ligu, u ruki sezoni je bio u senci Monte Elisa, da bi po njegovom trejdu postao neizostavni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.