Teo dobro oznojio novu odoru (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo dobro oznojio novu odoru (foto)

Srpski košarkaš uhvaćen po prvi put u opremi novog kluba.

Miloš Teodosić je rešio da se naredne sezone okuša u NBA ligi, tražio je ugovor, dosta timova je pokazalo interesovanje, a na kraju je završio u LA Klipersima, gde dolazi kao zamena za Krisa Pola koji je otišao u Hjuston.

Srpski košarkaš je doveden kako bi nadomestio Polove sposobnosti u organizaciji igre, a mi ne sumnjamo da će Teo u tome uspeti.

On zbog povrede nažalost nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pomogne našoj reprezentaciji na Eurobasket, otišao je u LA kako bi što pre sanirao povredu kolena, a čini se da je povreda sada prošlost.

Teo je počeo sa treninzima u redovima nove ekipe, a Klipersi su se pohvalili njegovim fotografijama sa treninga.

"Miloš se bacio na posao", stoji u "tvitu" Los Anđeles Klipersa.

Milos putting in work at the office. 💪 pic.twitter.com/UEWiS1RCvk

— LA Clippers (@LAClippers) 12. септембар 2017.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Otputovala iz Beograda: Evo sa kojim muškarcem Jelisaveta uživa na Tari (FOTO)

Izvor: Press, 14.Sep.2017, 10:46

Glumica je sinoć stigla na Taru, ali bez supruga Miloša Teodosića. . Foto: Instagram. .Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić već neko vreme su razdvojeni, pošto Teo boravi u Los Anđelesu, gde će zbog ugovora sa LA...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.