Teo bi mogao da dobije  ogroman ugovor u Americi

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo bi mogao da dobije ogroman ugovor u Americi

Poslednji u nizu NBA klubova koji su se zainteresovali za Miloša Teodosića je Majami Hit, koji bi mogao da ima i najveće šanse da dovede reprezentativca Srbije.

Naime, klub sa Floride u “seleri kepu” ima slobodnih 38 miliona dolara i to mu dozvoljava da ovog leta izvrši rekonstrukciju ekipe, ali i da Teodosiću ponudi ono što on želi.

Nakon završetka Evrolige iskusni plejmejker je izjavio da će za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 15-20 dana biti poznato gde će da nastavi karijeru, a nagađalo se da od klubova koji ga žele zahteva trogodišnji ugovor vredan između 25 i 30 miliona dolara, što se u potpunosti uklapa u planove Majamija.

Podsećamo da su za Tea interesovanje pokazivali i Juta, San Antonio, Sakramento, Denver i Bruklin, a pored toga i CSKA je zainteresovan da ga zadrži u svojim redovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dani odluke za Teodosića: Mnogi su zainteresovani za kapitena Srbije, ali jedan NBA klub može da mu ponudi više nego ostali

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017

Poslednji u nizu NBA klubova koji su stali u red za Miloša Teodosića je Majami Hit, koji možda ima i najveće šanse da dovede srpskog plejmejkera...Naime, klub sa Floride u tzv. seleri kepu (dozvoljen novac za ugovore) ima slobodnih 38 miliona dolara i to mu dozvoljava da ovog leta izvrši rekonstrukciju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.