Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAMO I CIFRE: Poznato koliko bi Teodosić trebalo da zaradi u NBA?! (FOTO)

Amerikanci su se pozabavili ozbiljnom analizom oko srpskog plejmejkera.
Čini se da je Teodosić trenutno najbliži ekipi Majamija.
Ekipa sa Floride se pojavila kao poslednja opcija u nizu klubova koji žele da angažuju 30-godišnjeg organizatora igre. Po mišljenju američkoh specijalizovanog portala ‘hothothoops’, Srbin bi u NBA ligi za trogodišnji ugovor trebalo da inkasira između 25 i 30 miliona evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Ukoliko bi se odlučio za Majami, ta franšiza u svom ‘salari kepu’ (budžetu) ima slobodnih 38 miliona, Srbin bi dobio između osam i 10 u prvoj sezoni što bi odgovaralo Hitu.
Isti izvor navodi da je i Juta u boljoj prilici od Bruklin Netsa, mada su mnogi već videli Tea u dresu te ekipe. Netsi u budžetu imaju 33 miliona dolara.
The post IMAMO I CIFRE: Poznato koliko bi Teodosić trebalo da zaradi u NBA?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NESTVARNA PONUDA: NBA klub za Teodosića spremio VIŠEMILIONSKI ugovor koji je NEMOGUĆE odbiti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017

U pitanju je višestruki šampion elitne lige...Majami Hit, trostruki šampion NBA lige, ne žali novac da angažuje Miloša Teodosića. Američki mediji su preneli da su iz Majamija spremili kapitenu Srbije trogodišnji ugovor težak čak 25 miliona dolara. Majami ima prostora u seleri kapu i želi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.