Tajron Lu stiže u Los Anđeles

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajron Lu stiže u Los Anđeles

Nekadašnji NBA igrač i trener Klivlend Kavalirsa Tajron Lu pridružuje se stručnom štabu Los Anđeles Klipersa.

Tajron Lu je duže vreme bio glavni kandidat da postane prvi trener Los Anđeles Lejkersa, ali su se ti pregovori izjalovili i tako je čovek koji je 2016. godine osvojio šampionsku titulu sa Klivlendom ipak ostao bez angažmana.

Lu će postati prvi asistent Doka Riversa u Klipersima i ovo će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treći mandat njihove saradnje, pošto su prethodno sarađivali u Boston Seltiksima i Los Anđeles Klipersima.

Klipersi imaju respektabilan sastav ove sezone, kada su "uparili" Kavaija Lenarda i Pola Džordža u očima mnogih košarkaških fanova postali su glavni favorit za osvajanje šampionske titule.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lu postaje asistent Riversu u Klipersima?

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019

Nekadašnji trener Klivlend Kavalirsa Tajron Lu mogao bi karijeru da nastavi u Los Anđeles Klipersima, prenosi ESPN.. Navodno, izvor koji je upućen u celokupnu situaciju potvrdio je da će Lu postati pomoćnik treneru Doku Riversu, sa kojim je radio u Bostonu i ranije u Klipersima.. Lu je pre toga...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.