TRISTAN VUKČEVIĆ U NBA LIGI: Košarkaš Partizana izabran na draftu!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2023, 08:25

TRISTAN VUKČEVIĆ U NBA LIGI: Košarkaš Partizana izabran na draftu!

Pik druge runde.Noćas su košarkaši Partizana odigrali odlučujući susret u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde i dobili rezultatom rezultatom 96:85 i osvojili ovo takmičenje nakon deset godina čekanja. Ipak, pored trofeja, još jedna važna stvar za karijeru Tristana Vukčevića se odigrala, a to je da je košarkaš crno-belih izabran kao 42. pik na draftu, od strane tima ... Read more
The post TRISTAN VUKČEVIĆ U NBA LIGI: Košarkaš Partizana izabran na draftu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vašington Vizardsi draftovali Tristana Vukčevića, mladi košarkaš može da napusti crno-bele već ovog leta

Izvor: Danas, 23.Jun.2023

Mladi košarkaš Partizana Tristan Vukčević izabran je kao 42. pik na NBA draftu, a njegov novi klub, ukoliko naredene sezone napusti crno-bele, mogao bi da bude Vašington.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.