Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 23:11

TREĆA SMENA: Nastavljaju se borbe u Libertadoresu i Sudamerikani, zanimljivo i na NBA sceni

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RASING KLUB - SAO PAULO, 00.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U susretu neporaženih timova Grupe E gosti su u blagoj prednosti s obzirkom na uspon forme, ali i kadrovske probleme koji su zadesili rivala. Ernan Krespo praktično u najjačem sastavu dočekuje susret u domovini i nada se trećoj uzastopnoj pobedi u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kopa Libertadores čime bi Sao Paulo ostvario najbolji start u klupskoj istoriji. Sa druge strane, Rasing prilično oscilira u poslednje vreme što je razlog pritiska javnosti na argentinski tim koji je dodatno opterećen povredama.

BOLIVAR - SEARA, 00.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bolivijski i Brazilski predstavnik treće kolo dočekuju sa identičnim učinkom od po jedne pobede i remija, te na susret 3. kola gledaju ako idealnu priliku da se osame na čelu grupe C. Gosti duel dočekuju u odličnoj formi, za 12 utakmica u nizu bez poraza i uz sedam slavlja u tom perioddu, ali se vrlo dobrim učinkom mogu pohvaliti i fudbaleri bolivara koji su u poslednjih 10 duela poraženi samo jednom, uz sedam pobeda i dva remija.

INTERNASIONAL - OLIMPIJA ASUNSION, 02.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Grupi B vlada apsolutna neizvesnost posle dva kola imajući u vidu da je svaka od četiri ekipe upisala po pobedu i poraz. Upravo zbog ujednačenosti timova svaki osvojeni bod biće od dragocene važnosti, a svaki naredni duel derbi. Internasional je posle poraza od Olvajz Redija (0:2) znatno popravio učinak ubedljivom pobedom nad deportivo Tahirom (4:0), a sličan scenario u prva dva kola doživela je Olimpija, koja je poražena od venecuelanskog, a savladala je bolivijskog predstavnika. predstojeći susret bio je u fokusu oba tima i tokom vikenda što se odrazilo na učinak na domaćoj sceni te su i brazilski i paragvajski tim poraženi u šampionatu. Iako je Internasional favorit pred susret u Porto Alegreu izvesno je da će Olimpija dati sve od sebe da dopiše novu recku i iskorak ka narednoj fazi.

MONTEREJ - KOLUMBUS KRU, 02.00

(Fudbal, KONKAKAF Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Monterej je u prvom susretu uspeo da ispusti vođstvo i tek u sudijskoj nadoknadi izbegne poraz (2:2), a i pored oscilacija pokazao je da ima povoda da se nada polufinalu. Sa druge strane, Kolumbus će morati da postigne makar gol ukoliko želi da se plasira u narednu fazu. Meksički predstavnik koji je sjajnu formu prekinuo sa tri vezana poraza u prvenstvu potvrdio je da je ponovo u usponu forme pobedom nad Mazaltanom za vikend, dok će član MLS lige morati da popravi efikasnost da bi imao čemu da se nada s obzirom na to da na dva meča na domaćoj sceni nije postigao gol.

DEPORTES TOLIMA - EMELEK, 02.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ekvadorski predstavnik je u fenomenalnoj formi i na poslednjih osam zvaničnih susreta upisao je sedam pobeda i remi, te se nalazi u prilici da trećom pobedom u grupi napravi značajan korak ka narednoj fazi. Domaćin, sa druge strane, ne može da se pohvali idealnim učinkom u nedeljama iza nas s obzirom na to da je na prethodnih deset utakkmica upisao samo dve pobede. Deportes je učešće u Grupi G počeo porazom od Bragantina (1:2), a nove bodove je prosuo remijem sa Kordobom (1:1), dok je Emelek savladao Argentince 2:1, a Brazilce 3:0.

DENVER - NJUJORK, 03.00

(Košarka, NBA)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Denver je nakon obezbeđenog mesta u plej-ofu dao sebi oduška u susretu sa Los Anđeles Lejkersima što je uticalo da nagetsi pretrpe drugi poraz u 11 susreta. Iako će Jokić i njegovi saigrači biti učesnici naredne faze vrlo je važno sa koje će je pozicije dočekati te će gostovanje Njujorka dočekati sa željom da se ekspresno vrate na pobednički kolosek. Ipak, večerašnji zadatak neće biti lak s obzirom na to da su gosti u prethodnih 13 utakmica samo jednom poraženi i da takođe grabe ka plej-ofu. Večerašnji rivali u aktuelnoj sezoni su već jednom odmerili snage, a janusrski duel pripao je Denveru (114:89).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.