Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2021, 00:13

TREĆA SMENA: Kostarikanski obračun za titulu, igra se u Brazilu, Kolumbiji, Urugvaju, NBA ligi...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BRAGANTINO – ATLETIKO GOJANENSE, 23.15

(Fudbal, Brazil 1)

Oba tima su u odličnoj formi u finišu šampionata Brazila. I Bragantino i Atletiko Gojanense se bore za plasman u Kopa Sudamerikanu, drugorangirano takmičenje na tlu Južne Amerike. Bragantino je imao niz od tri pobede, ali je za vikend poklekao od lidera Internasionala (1:2). Ekipa iz Gojanije je pobedila poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tri meča. U prošlom kolu je pao doskorašnji lider Sao Paulo, pa je opstanak verovatno obezbeđen. U prvom meču ova dva tima u brazilskoj eliti pobedio je Atletiko sa 2:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

EREDIJANO – GVADALUPE, 01.00

(Fudbal, Kostarika 1- Klausura)

Eredijano je proše sezone bio finalista plej-ofa Aperture. Poražen je od Alahuelensea, a ove sezone samo dva boda u pet kola Klausure. Za domaći tim igra Džon Ruiz, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji se nije proslavio u dresu najtrofejnijeg srpskog kluba. Gvadalupe je slavio samo na premijeri novog šampionata Kostarike, a već četiri kola je bez pobede.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

BAIJA – FLUMINENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 1)

Posle sedam bodova u poslednja četiri kola Baija je izašala iz opasne zone, ali i dalje strepi za opstanak. U Salvador stiže sve bolji Fluminense koji ima 10 bodova u prethodne četiri utakmice i blizu je plasmana u Kopa Libertadores. Tim iz Rija mogao bi da napadne Sao Paulo na četvrtom mestu. Tim sa Morumbija je u silaznoj putanji u finišu šampionata. U prvom delu sezone u Serije A Flu je na Marakani pobedio sa 1:0 pogotkom Nenea s bele tačke.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

VONDERERS – BOSTON RIVER, 01.30

(Fudbal, Urugvaj 1 – Klausura)

Vonderers je prošle nedelje poražen od velikana Nasionala (1:2), što mu je prvi poraz u šampionatu Urugvaja. Boston River je iznenađujući lider sa sve tri pobede i samo jednim primljenim pogotkom za 270 minuta. Poslednja dva međusobna duela dobio je Vonderers, a na četri od pet prethdnih duela ova dva tima padalo je tri ili više golova.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

AMERIKA KALI – BUKARAMANGA, 02.10

(Fudbal, Kolumbija 1 – Apertura)

Šampion kolumbijske Klausure izgubio je za vikend derbi od Juniora u Barankilji (1:2). Prilika za popravni je duel protiv Bukaramange koja ima dva vezana poraza. Amerika je ove sezone odigrala samo jedan meč na svom terenu u Kaliju, i to nerešno (1:1) protiv Akvilasa. Domaćin je prošle sezone pobedio kod kuće sa 2:1, a na šest vezanih utakmica nije poražen od tima iz Bukaramange (četiri pobede i dva remija).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ALAHUELENSE – DEPORTIVO SAPRISA, 04.00

(Fudbal, CONCACAF liga)

U finalu CONCACAF lige igraće timovi iz Kostarike, Alahuelense i Deportivo Saprisa. Radi se o dva najbolja tima i ove države Centralne Amerike. Tim iz Alahuela je krajem prošle godine stigao do 30. titule šampiona Kostarike, a gosti imaju pet više. Prva zvezda domaćeg tima je Brajan Ruiz, veteran koji je nekada branio boje Tventea, Sportinga iz Lisabona i Santosa, a u smiraj karijere se vratio u klub gde je i počeo bogatu karijeru. U pet poslednjih međusobnih susreta Alahulense je samo jednom dobio ljutog rivala.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

ATLANTA HOKS – DALAS MAVERIKS, 01.30

(Košarka, NBA)

Atlanta i dalje igra bez srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića koji se oporavlja od povrede kolena. Dalas je veliko razočaranje na startu sezone. Luka Dončić, Boban Marjanović i drugovi su vezali šest poraza. Poslednjih pet mečeva ova dva tima slavili su domaćini. Hoksi u svojoj dvorani u Džordžiji imaju polovičan učinak od pet pobeda i poraza, dok Maveriksi imaju šest trijumfa i sedam neuspeha na gostovanjima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

KLIVLEND KAVALIRS – LOS ANĐELES KLIPERS, 02.00

(Košarka, NBA)

Klipersi su samo jedan dan bili ekipa sa najboljim učinkom u ligi, ali posle poraza od Netsa u Bruklinu opet gledaju u leđa Juti Džez. Klivlend je bolji nego prethodnih godina. Sa skorom od 10 pobeda i 11 poraza može da se bori za plej-of na Istoku. Za Kavalirse i dalje ne igra centar Kevin Lav zbog povrede. Kavaj Lenard i Pol Džordž stižu u Ohajo po novu pobedu. Kod domaćina najboji igrač je bek Sekston.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

FILADELFIJA FLAJERS – BOSTON BRUINS, 02.00

(Hokej, NHL)

Ove noći igra se samo jedan meč u najjačoj hokejaškoj ligi na svetu. U Filadelfiju stiže Boston. Flajersi su na čelu Istočne konferencije sa bodom više od Bruinsa. Ova dva tima su igrali u ovom NHL šampionatu dva puta, a Boston je oba puta slavio. Prvi put posle produžetka sa 5:4, a pre desetak dana je bio ubedljiv, pobedio je na svom ledu sa 6:1 uz sjajnu igru Kanađanina Patrisa Bergerona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TREĆA SMENA: Derbi Rija, Jokić protiv Lebrona, igra se u Čileu, Kolumbiji, Meksiku...

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2021, 00:08

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći..Atletiko Paranaense - Internasional, 01.00..(Fudbal, Brazil 1)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Flamengo ne odustaje i jasno je da je za ekipu Internasionala pobeda u Kuritibi imperativ. Sastav iz Porto Alegre je vezao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.