Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 09:54

TRAGEDIJA: Preminuo navijač tokom NBA meča

Pomoć je kasno stigla.

Tokom utakmice NBA lige između Sakramento Kingsa i Nju Orleans Pelikansa preminuo je jedan navijač.

Njemu je pozlilo na tribinama.

Lekari su brzo reagovali, pružena mu je pomoć, ali navijač nije uspeo da se izvuče. Tokom utakmice, Kingsi su izdali saopštenje u kom su izrazili saučešće.

Tokom prve četvrtine utakmice između Kingsa i Pelikansa, jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od navijača je pozlilo. Odmah je reagovala Hitna pomoć i pokušala je da ga reanimira. Nažalost, njihovi pokušaju nisu bili uspešni i navijač je preminuo. Cela organizacija izražava najdublje saučešće porodici navijača i njegovim najmilijima - stoji u saopštenju.

Vatrogasna služba u Sakramentu saopštila je da je žrtva bio muškarac u svojim 30-im godinama, kasnije je preneo FOKS40 Nevs. Navodi se da nije reagovao kada su lekari stigli, a posle 20 minuta je proglašen mrtvim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.