TO JE SMEŠNO… Kakve reči Kevina Durenta o Nikoli Jokiću – nahvalio ga kao nijedan NBA as

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 12:42

TO JE SMEŠNO… Kakve reči Kevina Durenta o Nikoli Jokiću – nahvalio ga kao nijedan NBA as

Uzbudljiva plej-of serija Denvera i Finiksa.

Ni partija karijere Nikole Jokića u plej-ofu nije donela pobedu Denveru u četvrtoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije sa Finiksom.

Sansi su izjednačili na 2:2 iako je centar Denvera zabeležio 53 poena. Međutim, domaćin je imao odgovor, pošto su Kevin Durent i Devin Buker postigli po 36 poena za trijumf 129:124.

Upravo je Durent posle meča ishvalio Jokića.

- To je smešno… Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam osećaj da je svaki njegov poen lagan. Jak je, pogađao je svaki šut, Mrzim kad ubacuje tako – istakao je u šali Durent.

NBA Superstar je zatim dodatno ishvalio srpskog centra.

- Kada krene na koš, mislite promašiće, a on pogodi. Stvarno je neverovatan. Nosio je svoj tim, ali smo i bili čvrsti i na kraju uspeli da pobedimo – jasan je Durent.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.