TO JE REALNOST Miško Ražnatović otkrio koji igrač Zvezde ide u NBA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 19:32

"TO JE REALNOST" Miško Ražnatović otkrio koji igrač Zvezde ide u NBA (FOTO)

"Verujem da je spreman."

Košarkaški agent Miško Ražnatović u razgovoru za grčke medije otkrio je kakva je sudbina njegovog klijenta igrača Crvene zvezde Filipa Petruševa.

– Verujem da je spreman. Verujem toliko da je spreman, do te mere da ne nameravam da slušam ponude iz Evrope celog leta. Ako ne potpiše do avgusta u NBA, onda ćemo prvo da slušamo Crvenu zvezdu, jer je tamo u odličnom okruženju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verujem da će Filip biti sledeće sezone u NBA ligi, a ako se to ne desi, onda će ostati u Zvezdi. Mnogima se ovo neće dopasti, ali to je realnost – rekao je Ražnatović.

Govorio je i o počecima sa Petruševim.

– Prvog dana kada sam sreo Filipa i njegovu porodicu postavili smo ciljeve. A to je da mu garantujem NBA ugovor. Odlično smo počeli, nije bio toliko dobar na koledžu, ali je onda postao MVP Jadranske lige i bio draftovan. To nije bilo dovoljno da mu se obezbedi ugovor. Sledeći korak je bio Efes, evropski šampion. Sezona tamo mu nije bila dobra. Sada je u Zvezdi gde igra vrlo dobro. Nisam bio za to da bude četvorka, ali izgleda da je Duško bio u pravu što ga je tu stavio. Pokazalo se da mu ta pozicija odgovara, što može da mu bude važno za potencijalnu NBA karijeru. Nije samo centar, već i krilni centar, šutira sa mnogo samopouzdanja, a pritom je i atleta – rekao je Ražnatović.

Kaže i da je smatrao da je Panatinaikos najbolje rešenje za njega pred početak ove sezone, ali da ga nisu poslušali.

– Želeo sam da Petrušev dođe u Atinu. Znali smo situaciju u Srbiji i hteo sam da igra u inostranstvu, iako su ga Partizan i Crvena zvezda želeli. Oni (Panatinaikos) su se smejali i pričali u smislu ‘koji Petrušev’? – objasnio je Ražnatović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.