Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEO STARTER NA DEBIJU: Pobeda Klipersa na startu NBA, Vestbruk ostvario IMPOZANTAN učinak (VIDEO+FOTO)

Odigrane preostale utakmice.

Debi Miloša Teodosića u NBA ligi prošao je dobro. Srbin je u gradskom derbiju bio starter, Klipersi su lako izašli na kraj sa Lejkersima, za tri četvrtine je sve bilo gotovo.

EVROLIGA: Šampion se PROVUKAO u Italiji, o potezu Srbina BRUJI Evropa! (VIDEO)

KAO PORUČENO: Barselona u Beograd dolazi VEOMA oslabljena (FOTO)

Naš as je za nešto više od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 minuta ubacio šest poena, pogodio dve trojke, imao šest asistencija, par puta je spojio sa košem Blejka Grifina koji je dominirao sa 29 poena i 12 skokova. DeAndre Džordan je uhvatio 24 lopte, mladi tim Lejkersa nije uspeo da parira.

Milos Teodosic to start over Austin Rivers in LA Clippers’ opener https://t.co/XAjmnYcfvl pic.twitter.com/l2anRDC3h0

— Zesty NBA Clippers (@zesty_clippers) October 20, 2017

Lonzo Bol je postigao samo tri poena u debitantskom meču, imao je i devet skokova. Bruk Lopez 20 poena za Lejkerse, ali u odbrani nije mogao puno protiv mnogo jačeg reketa Klipsa.

Rasel Vestbruk je nastavio u svom prepoznatljivom ritmu - napravio je novi tripl dabl na startu sezone, 21 poen, 16 asistencija, 10 skokova, razigrao je i Pola Džordžda koji je ubacio 28 poena, Melo Entoni je dodao 20, Oklahoma je lako izašla na kraj sa Niksima u čijim redovima je Porzingis brojao do 31.

DeAndre Jordan tallied 14 PTS & 24 REB in to begin his franchise-record 10th season with the @LAClippers! #ItTakesEverything pic.twitter.com/YwLGjly5HK

— NBA.com/Stats (@nbastats) October 20, 2017

Niksi su se držali do treće četvrtine, Enes Kanter je protiv bivšeg kluba ubacio 10 poena i imao sedam skokova, ali se posle njegov najbolji drug Adams pobrinuo za njega. Usledila je serija poena Oklahome, otišli su na +17 i sve je bilo brzo gotovo.

Ovo je za Vestbruka inače bio 80. tripl-dabl karijere!

Russell Westbrook, sezona triple-double ile başladı!

21 sayı, 10 ribaund ve 16 asist.#ThunderUp pic.twitter.com/HoJPCyYnhC

— NBA Türkiye (@NBA_Turkiye) October 20, 2017

U meču između Toronta i Čikaga, evidentno je da su domaćini bili bolji. Kanađani su meč dobili za poluvreme, Valančijunas je dominirao sa 23 poena i 15 skokova, pa se slabija partija Lovrija i DeRozana nije osetila. SiDžej Majls je pokazao sa 22 poena da će biti odlično pojačanje za Reptorse, ubacio je šest trojki.

Ruki Markanen je iskoristio šansu u oslabljenom Čikagu 17 poena, Bruk Lopez je dao jedan više, Bulsi su se držali prvu četvrtinu, posle ih je Majls izrešetao pa se pobednik nazirao na poluvremenu.

REZULTATI:

LA Lejkers - LA Klipers 92:108

Oklahoma - Njujork 105:84

Toronto - Čikago 117:100

ŠOK: Teška povreda reprezentativca Srbije (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.