TENZIJE U NBA: Zvezda Golden Stejta odbila da se vakcinise, razlog religija, hoće li mu dozvoliti da igra?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 14:44

TENZIJE U NBA: Zvezda Golden Stejta odbila da se vakcinise, razlog religija, hoće li mu dozvoliti da igra?

Presedan na pomolu.

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa, Endrju Vigins, odbio je da se vakciniše pred početak nove sezone, i uprkos pravilima, deluje kao da će dobiti dozvolu da igra nevakcinisan.

NBA liga je naložila svim igračima, trenerima i sudijama da moraju da budu vakcinisani pred početak nove sezone, ali će biti i nekih izuzetaka.

Jedan od tih izuzetaka bi mogao da bude upravo Endru Vigins, koji je zbog religijskih uverenja odbio da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinisan, prenose američki mediji.

Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Oni navode da će NBA liga dozvoliti Viginsu da igra nevakcinisan, a sektor za javno zdravlje San Franciska odbio je da komentariše ovu situaciju i religijsko izuzeće.

Takođe, Vigins je naveo da bi se odrekao 350.000 dolara po utakmici odnosno 28,7 miliona dolara godišnje ukoliko mu se ne dozvoli da igra nevakcinisan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vigins odbio da se vakciniše

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2021, 10:18

Endru Vigins, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, odbio je da se vakciniše pred početak nove sezone i čini se da će dobiti dozvolu da igra nevakcinisan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.