TEK ŠTO JE STIGAO U NBA: Bruklin doneo konačnu ODLUKU! Poznata sudbina Majka Džejmsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 19:20

TEK ŠTO JE STIGAO U NBA: Bruklin doneo konačnu ODLUKU! Poznata sudbina Majka Džejmsa

Amerikancu istekao ugovor.

Bivši košarkaš moskovskog CSKA Majk Džejms je od dolaska u NBA odradio dva desetodnevna ugovora i oduševio trenere Bruklina Šona Marksa i Stiva Neša, pa će mu uprava Netsa ponuditi novi ugovor.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Prema pisanju američkih medija, dve strane dogovorile su saradnju do kraja tekuće sezone.

Zanimljivo da je Džejms u najjaču ligu na svetu došao posle svađe sa čelnicima CSKA iz Moskve, kada je odlučio da karijeru nastavi u Bruklin Netsima.

The Brooklyn Nets are signing guard Mike James to a deal for the remainder of the season, sources tell @TheAthletic @Stadium. James has been productive over two 10-day contracts.

— Shams Charania (@ShamsCharania) May 13, 2021
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.