Šved odbio jedan klub, mnogi se raspituju!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 16:55

Šved odbio jedan klub, mnogi se raspituju!

Slobodan je na kraju ove sezone.

Aleksej Šved će, po svemu sudeći, napustiti Himki.

Ovaj košarkaš trenutno ima veliki broj ponuda imajući u vidu da mu ističe ugovor na kraju sezone sa Himkijem, a prema rečima njegovog menadžera neke je već odbio.



"On ulazi u novu sezonu kao slobodan agent kao jedan od najboljih igrača van NBA, a veliki broj klubova se raspitivao za njega.





>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<


Nedavno smo odbili klub iz Kine za sledeću sezonu", rekao je Obrad Fimić, njegov agent, za "Sportando".

Zenit se pominjao kao najrealnije rešenje, no, sačekajmo konačnu odluku Alekseja Šveda.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zenit nudi novi ugovor Branislavu Ivanoviću

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020

Šuška se i da ga čeka uloga u Čelsiju....Kako piše ruski RB-Sport, defanzivac Zenita Branislav Ivanović ostaće u klubu i naredne sezone uprkos činjenici što mu na kraju ove ističe ugovor...Ruski medij piše da će mu biti ponuđen ugovor na još jednu sezonu, tačnije do leta 2021. godine...Postoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.